Zwembaden

Aandacht voor uw wensen
Er is veel mogelijk op het gebied van zwembaden en bijbehorende accessoires. Zwembaden kunt u overal kopen, maar de benodigde informatie en deskundige voorlichting ontbreekt nog wel eens. Bij Taco Zwembadtechniek kan de klant een keuze maken uit een zeer gevarieerd aanbod.

Tegenwoordig is er nagenoeg voor elk budget een zwembad mogelijk. Laat aan de hand van uw budget een offerte opstellen naar uw wensen en toegepast op uw situatie. Afhankelijk van budget en wensen kunnen wij verschillende baden leveren, voorzien van de benodigde zaken voor het in werking hebben van een bad en desgewenst plaatsen en aansluiten.

17Collage1 17Collage2 17Collage4 17Collage5

Showroom en showtuin
Wij attenderen u graag op de mogelijkheid om onze showroom met bijbehorende showtuin te bezoeken. Van een aantal baden staan hier showdelen opgesteld. In onze showtuin bevindt zich een gemetseld bad met Romeinse inlooptrap. Bovendien kunt u de bijbehorende accessoires zoals filters, pompen, verlichting, desinfectieapparatuur en afdekkingen bekijken en kunnen wij u nader informeren omtrent de werking van deze zaken.