Infrarood sauna’s

Infrarood sauna’s

Wie van een verkwikkend en ontspannend effect wil profiteren, maar niet voelt voor het complete ritueel dat hoort bij een saunagang, plaatst een infrarood cabine, waarin men zonder al te veel voorbereiding vooraf, plaatsneemt. In tegenstelling tot traditionele sauna´sdie een binnentemperatuur hebben van tenminste 80°C, hebben infrarood cabines een binnentemperatuur van ongeveer 50°C. Bovendien werken deze met een infrarood straling, welke een warmte produceert die zeer goed door het lichaam wordt opgenomen. Infrarood cabines zijn in elk huis te plaatsen, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig, werkend op 220V en zeer eenvoudig in gebruik.

Heerlijk ontspannen in een aangename warmte, maar ook verkwikkend bij spier-, gewricht- en rugklachten 

Keuze uit 6 verschillende Newtrend infrarood sauna´s
Voor de fabricage wordt Hemlock hout gebruikt, een naaldhoutsoort uit Canada. Noest en harsvrij. De cabines zijn voorzien van de efficiënte en gebruiksvriendelijke paneelstralers. Deze paneelstralers vullen de sauna beter met straling omdat ze een breder gamma van stralen geven. Dit heet Wide far Infrared Rays. Deze WIR stralers zitten verspreid over de hele cabine, mooi weggewerkt achter houten roosters. Door de verspreiding komt de warmte van alle kanten, een groot voordeel ten opzichte van de enkele pijpstraler. Daarnaast zijn de paneelstralers gemaakt volgens de nieuwste productiemethodes waardoor ze zeer duurzaam zijn en dus lang meegaan.
Alle cabines zijn voorzien van een digitaal controlepaneel (buiten én binnenzijde te bedienen), radio, aansluiting voor MP3 speler, zuurstofionisator en lichttherapie.

Tegen meerprijs is de cabine ook leverbaar in Red Ceder uitvoering.

09NewTrendHelsingborg

Voor meer informatie over de infrarood cabines en de verschillende modellen verwijzen wij u naar www.new-trend.nl